KATALAT

Katalonianpaimenkoira

Sinisimpukan Hilda "Viivi" 15.3.2011
Viivi on todella älykäs ja kiltti koira. Viivin kanssa voi oikeastaan tehdä ihan mitä vaan, vähän aikaa täytyy vain harjoitella ja se on siinä! Ainoa haaste on kärsivällisyys mutta muuten on vain itsestä kiinni paljonko jaksaa kouluttaa. Viivi tarvitsee päivittäin paljon erilaisia aktiviteetteja. 
Viivin kanssa käymme näyttelyissä, josta tähän mennessä mukaan on lähtenyt yksi Sertifikaatti.  Kesäisin Viivin suuri intohimo on uiminen ja keppiä saisi nakata varmasti kokopäivän, eikä Viivi kyllästyisi. Talvisin käymme potkurilenkeillä ja hiihtämässä. Viivillä on talvellakin lempiharrastus, nimittäin räystään alla juokseminen ja odottelu, että lunta tippuisi.. Välillä voi mennä parikin tuntia juostessa, komentaessa ja hyppimisessä, että lunta saa suuhunsa!😅 

Lonkat B/B ja kyynäreet 0/0 ja silmät täysin terveet. Karvakatalan Hailey "Hilma" 28.6.2017

Hilma on oikea energia pakkaus, kokoajan pitää touhuta jotakin, jossei muuta niin kiusata Viivi-emäänsä. Hilmalla löytyy myös luonnetta, sillä ärähtää kyllä muille, jos eksyvät samalle kupille.
Hilmasta tulee varmasti vielä jotain mahtavaa!!2 kommenttia:

  1. ihanat katalat. ihanaa että joku jaksaa vielä tämän rodun parissa. oma katala kuoli 12 vuotta sitten ja palo rodun pariin valtava. maailman paras rotu.

    VastaaPoista
  2. millon olis pentuja? terv yks kiinnostunut

    VastaaPoista