maanantai 5. kesäkuuta 2017

Santtulan Orvar X Sinisimpukan Hilda

Hei! 😊
Päätin tehdä pienen esittelyn tulevan pentueen vanhemmista! 😊


Santos eli FI MVA  &  NO MVA  & JV-08  &  V-08 Santtulan Orvar (s. 15.1.2008)
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Silmät: terveet silmät
Santos on oikea hyvänmielen heppu ja aikamoinen jöntikkä, sillä luustoa Santoksella riittää. Ranskalainen tuomarikin oli aivan haltioisssan Santoksen vuoksi ja kehui kauneimmaksi katalonianpaimenkoira urokseksi, jonka on nähnyt! Paimennuksessa Santos on iloinen ja suhteellisen rauhallinen sekä erittäin huumorintajuinen vesseli.  Näyttelyistä on hienoja saavutuksia tullut mm. 6 x SERT ja 6 x ROP sekä Suomen vuoden Voittaja sekä juniorivoittaja 2008 titteli.

Santun esittely lainattu omistajan luvalla hänen kotisivuiltaan!

Viivi eli Sinisimpukan Hilda (15.3.2011)

Lonkat B/B

Kyynärät 0/0

Silmät: Terveet silmät

Viivi on todella kiltti ja älykäs neiti. Viivi pitää laumansa koossa, vieraista Viivi ei kauheasti välitä (käy nuuhkaisemassa ja lähtee pois), kun tutustuu on rapsutuksia vailla. Viivin kanssa ollaan aloitettu näyttelyissä käynti noin. 2-vuotta sitten ja tähän mennessä mukaan on lähtenyt ensimmäinen SERT ja ROP. Tuomari kyllä luuli sertiä  antaessa, että Viivistä tulisi jo valio.
Tuomarit ovat kehuneet mm. Viivin päätä tosi kauniiksi. Pentujen jälkeen jatkamme jälleen näyttelyissä kulkemista! 


Kun päätin teettää Viivillä pentuja päädyin Santtuun, koska Santtu on terve, hyvä sukuinen ja myös näyttelyissä menestynyt (kertoo mielestäni jonkin verran luonteesta). Lisäksi Santun ja Viivin sukusiitos prosentti on tasan 0,0%, mikä on paras mahdollinen! Kuvissa Santtu näytti myös todella komealta! Otin yhteyttä Santun omistajaan Hanniin ja kuullessani santusta vielä enemmän sain todella hyvän vaikutelman. Kun pääsimme katsomaan Santtua astutuksen merkeissä, santtu oli tosi iloinen, komea ja hyvä luontoinen. Santtu on kyllä loisto tyyppi!😍


Nyt ei auta muuta kuin odotella pikku pentujen syntymistä maailmaan! 😊

-M-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti