tiistai 9. tammikuuta 2018

Kemkon mätsärit ja touhuiluja

Hei!😊

Pyörähdettiin viikonloppuna mätsärissä Kemissä Hilman kanssa. Kokemusta lähdettiin hakemaan Hilmalle lisää ja sitä myös saatiin. Kehässä Hilma jaksoi jo seistä paljon paremmin, mitä Helsingissä. Nyt ei auta kuin odotella toukokuuta, että päästään aloittamaan tämän vuoden näyttelyt oikeen kunnolla. Täällä meillä päin ei kauheasti näyttelyitä järjestetä, eikä viitsi kovin useasti kovin kauas lähteä. Löysin kuitenkin kahdeksan näyttelyä mihin ilmoitan ainakin Hilman ja luultavasti pyörähdetään kehässä myös Viivin kanssa. Tänä vuonna uutuutena on tullut Nord-näyttelyt, jotka lisäävät pohjoiseenkin näyttelyitä. 😊Karvakatalan Hailey "Hilma"


Nyt on ollut ihan loistavia kelejä käydä potkuri lenkeillä. Koirat on ihan innoissaan, kun saa juosta lujaa! Ilmoitin Hilman valmistavalle kurssille agilityn alkeisiin mutta saa nähdä päästäänkö mukaan, kun kurssille otetaan vain viisi koirakkoa ja muistin ilmoittautua vasta myöhemmin...😁 Noo jos ei nyt päästä, niin mennään kun Hilma vähän kasvaa!

Mummon tekemät matot pääsi testiin!


Loppuun aivan ihana kuva Hilmasta, jonka otti Sofia Kuusela keskiviikkona. Jospa Sofia ehtii joskus ottaa kuvia Hilmasta ja Viivistä, kun niistä tulee niin hienoja!😍


Ihanaa viikkoa kaikille!😊

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti